Tietosuojamalli 2.0 on julkaistu!
Lue lisää blogista >>
WE'RE HIRING
OMINAISUUDET  >  MALLIKYSYMYKSET

Luo dokumentaatio kysymys kerrallaan

Kokeile ilmaiseksi

Dynaaminen dokumentaatio syntyy vastaamalla selkeisiin kysymyksiin

Oman tietosuojan dokumentoinnin ei tarvitse olla wordissä puurtamista. Tietosuojamallissa dokumentaatio rakennetaan pala palalta tavalla, johon jokainen voi osallistua.

Lopputuloksena syntyy kirjasto tietosuoja-asioita, jotka linkittyvät toisiinsa. Näin voitte raportoida asioita ketterästi ja jakaa vastuita ilman, että työ henkilöityy dokumenttien taakse.

Tehokas, helposti ja ylläpidettävä muoto

Tietosuojamallissa dokumentaatio on paloiteltu pieniin paloihin. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen voi osallistua oman yksikkönsä asioihin ilman kattavaa esiperehtymistä.

Selkeisiin kysymyksiin vastaamalla tulette lopulta luoneeksi tietoa, jota olisi vaikea kirjoittaa auki kerralla. Tietosuojamallin raportointi vetää näitä tärkeitä tietoja yhteen.

Kaikki mitä tarvitset osoittaaksesi vaatimustenmukaisuuden

Dokumentaatiokysymykset

Jokainen kokonaisuus on paloiteltu selkeästi ymmärrettäviksi kysymyksiksi, jotta työn käynnistäminen on helppoa.

Linkitykset

Tietosuojamallissa asioita linkitetään toisiinsa (esim. järjestelmiä rekistereiksi), jotta dokumentaation ei tarvitse olla isoja, vaikeasti päivitettäviä ja henkilöityviä dokumentteja.

Raportointi

Saat vietyä minkä vaan sisällön ulos palvelusta milloin tahansa. Raportoi vaikka järjestmän, rekisterien tai koko organisaation näkökulmasta.

Vastuuhenkilöt

Dokumentaatio muodostuu pala palalta, kun kohdistatte kunkin asian henkilölle, joka tietää tästä henkilötietojen käsittelystä parhaiten.

Kartta

Kartta auttaa tiimiänne visualisoimaan asioiden yhteyksiä ja havaitsemaan, onko kaikki sisältö tunnistettu.

Oletko valmis aloittamaan?

Pääset kokeilemaan ilmaiseksi 7 päivää vaikka heti.

Kokeile ilmaiseksi