Autamme sinua ottamaan tietosuojan haltuun - itse.

Tietosuoja on tärkeä asia, johon liittyvät vaatimukset ovat lopulta loogisia ja ymmärrettäviä. EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) esimerkiksi pyrkii lisäämään henkilöiden oikeuksia omiin tietoihinsa ja yhtenäistämään henkilötietojen käsittelykäytäntöjä koko EU:ssa. Tietosuoja on läsnä lähes jokaisen yrityksen toiminnassa, kun asiakkaiden tai oman henkilöstön henkilötietojan käsitellään.

Avustavia työkaluja tietosuojan hallintaan ei kuitenkaan ole ollut, vaan organisaatiot ovat voineet turvautua ainoastaan konsultointiin, koulutuksiin tai itsearviointihäkkyröihin, jotka auttavat vain pienessä osassa tietosuojatyötä. Samat teemat kuitenkin toistuvat tietosuojan ympärillä yrityksestä toiseen, joten yleisiä hyviä käyntöjä pitää levittää.

Tietosuojamalli on laatimamme valmis toimintamalli ketterälle yritykselle, joka haluaa tehdä tietosuojatyöstään hallittua. Mallin taustalla näkyy 25v kokemuksemme ketterien digityökalujen rakentamisesta, tietoturvasta ja tietosuojasta. Tietosuojamalli pyrkii tarjoamaan konkreettisen avun tietosuojatyön organisointiin - miten omat käytännöt käydään läpi, miten ne dokumentoidaan, miten työ jaetaan tietosuojatiimin kesken ja miten luodaan uskottava malli myös tietosuojakäytäntöjen arviointiin ja ylläpitoon.

Tehdään yhdessä tietosuojatyöstä helpompaa ja laadukkaampaa.

Aleksi ja Ismo, Agendium Oy:n perustajat

Arvomme

Yrityksemme, tekemisemme sekä kehittämämme työkalut rakentuvat seuraavien arvojen varaan.

Työkaluja, kun niitä tarvitaan.

Emme tyrkytä työkaluja joka paikkaan vaan ratkaisemme niitä haasteita, jotka ovat turkasen hankalia.

Yhteistyössä on voimaa.

Haluamme tarjota tarjota ihmisille mahdollisuuden toimia yhteen ajasta ja paikasta riippumatta.

Ajattele isosti. Aloita pienestä.

Isokin kokonaisuus on jaettava selkeiksi askeliksi. Siitä myös tietosuojan hallinta alkaa.

Autamme tietosuojatyössä monia hienoja organisaatioita

Oletko valmis aloittamaan?

Pääset kokeilemaan ilmaiseksi 7 päivää vaikka heti.

Kokeile 7pv