Uusi versio tulossa lähipäivinä

Teemme parhaillaan työtä uuden, selkeämmän pohjasisällön julkaisemiseksi Tietosuojamalliin. Jos haluat tiedon heti, kun uutta versiota pääsee käyttämään, lähetä meille viesti.

Aloita kokeilu

7 päivän kokeilun aikana näet, kuinka Tietosuojamalli toimii ja sujuvoittaa tietosuojatyötänne.

Saat Tietosuojamallin heti käyttöön - tarvitsemme sinulta vain hieman tietoja tilisi perustamista varten.

Aloita  

 Sinut ohjataan suojatulle sivustolle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä hyötyä Worklist-tietosuojamallista on?

Usein tietosuojan hallinnan kaltaisessa prosessissa vaihtoehdot ovat konsultoinnin ostaminen tai omaehtoinen sukeltaminen lakien ja yksityiskohtien suohon.

Tietosuojamalli on ketterä vaihtoehto, jonka avulla saat homman ensin itse haltuun ja löydät sen jälkeen ne paikat, joihin pitää investoida konsulttien tai kumppanien kanssa lisää (jos pitää). Saat valmiin toimintamallin, jonka avulla kohdistat huomiosi ja investoinnit oikein ja säästät rutkasti aikaa, kun pääset pohjasisällön avulla heti liikkeelle oikeaan suuntaan.

Entä jos tarvitsen apua?

Saat meiltä ideoita ja fasilitointiapua Worklist-tietosuojamallin käyttämisessä ja hyödyntämisessä hintaan 90€/tunti.

Fasilitointi toteutetaan Skype-yhteydellä, jotta saat aina varattua ajan mahdollisimman lähitulevaisuuteen. Kun tilaat Worklist-tietosuojamallin, saat linkin yksityiselle ajanvaraussivulle, josta näet aina tiimimme ajantasaisen varaustilanteen.

Milloin Worklist-tietosuojamalli kannattaa ottaa käyttöön?

Mahdollisimman alussa, kun olette aktivoitumassa GDPR:n tai yleisemmin tietosuojan hallinnan kimppuun! 

Tietosuojamalli auttaa sinua nimenomaan alkumetreillä pääsemään liikkeelle ja löytämään teille tärkeimmät rekisterit ja panostusteemat. Voit myöhemmin edistää asiaa kumppaneiden kanssa, mutta ensin kannattaa ottaa tämä teema itse haltuun. Siinä työkalumme auttaa.

Miten nopeasti saan sen käyttöön?

Vaikka heti! Täytä kokeilulomake, niin tilisi luodaan ja pääset heti kokeilemaan.

Worklist-tietosuojamallin kokeilujakso kestää 7 päivää, joten kannattaa valita sellainen ajankohta, että pystyt ainakin hetken jostan välistä uhraamaan teemalle.

Miten tämä voidaan myydä halvalla työkaluhinnalla?

Mielestämme tietosuojan hallinnan ei tarvitse olla kankeaa, hankalaa ja ainoastaan konsulttien avulla hoituvaa. 

Tietosuojamalli on kädenojennuksemme kaikille niille organisaatioille, jotka haluavat ottaa tämän haastavan teeman uskottavasti haltuun. Olemme kuitenkin ensisijaisesti tehtävänhallinnan ammattilaisia, joten se on myös tämän ratkaisun maksullinen osa. Tietosuojan hallinnan mallipohjan tarjoamme ilmaiseksi. 

Kuten tulette huomaamaan, jos Worklist-tietosuojamallia lähdette käyttämään, tietosuojan hallinta ei ole missään nimessä ainoa asia, jossa Worklist-työkalu voi teitä auttaa.