Tietosuojamallin käyttöehdot

1. Yleiset ehdot

Tietosuojamallin käyttöehdot koostuvat tässä esitellyistä Tietosuojamallille erityisistä ehdoista sekä Agendium Oy:n yleisistä käyttöehdoista, jotka löytyvät osoitteesta www.agendium.com/terms.

Mikäli sinulla on kysyttävää ehtoihin liittyen, ole yhteydessä tiimiimme osoitteessa tiimi [at] tietosuojamalli.fi.

2. Tietosuojamallin pohjasisältö

Tietosuojamallin pohjasisältönä asiakkaille tarjotaan mm. rekisterikohtaiset tehtävälistat asioista, jotka tietosuoja-asetusten mukaisuuden varmistamiseksi pitää omassa toiminnassa huomioida, esimerkkejä tietosuojadokumentaation avainasioista sekä GDPR-itsearvio yrityskohtaisista vaatimuksista, jotka on johdettu GDPR-asetuksen pohjalta.

Tietosuojamallin pohjasisältö tarjotaan Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives International (CC BY-NC-ND 4.0) -lisenssillä. Lyhyesti sanottuna, saat jakaa tai kopioda sisältöä vapaasti missä tahansa kanavassa, kunhan linkität palveluntarjoajaan (www.tietosuojamalli.fi), et tee materiaalista johdannaistöitä etkä käytä sitä kaupallisiin tarkoituksiin.

Käyttäessänne omaa Tietosuojamallianne voitte hyödyntää ja muokata pohjasisältöä vapaasti. Suosittelemme näkemään pohjasisällön hyvänä lähtökohtana, jota sovellatte oman toimintanne kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

3. Vastuuvapauslauseke

Tietosuojamallin pohjasisältö on luotu käyttämällä useita eri asiantuntijoita, lähteitä, analyysejä sekä virallisia asetuksia. Agendium Oy:n pyrkimyksenä on tuottaa mahdollisimman luotettavaa ja kattavaa tietoa, mutta Agendium Oy ei takaa esitettyjen tietojen virheettömyyttä. Tarjotut ohjeet, tehtävät, kannanotot ja arviot ovat palveluntarjoajan näkemyksiä, jota jokaisen käyttäjän tulee soveltaa itselleen parhaalla tavalla. Agendium ei vastaa esitettyjen tietojen sisällöstä tai paikkansapitävyydestä.

Agendium Oy tai sen työntekijät eivät myöskään vastaa Tietosuojamallin perusteella luotujen tietosuojakäytäntöjen tuloksista, vaikutuksista tai esimerkiksi käyttäjän tietosuoja- tai tietoturvavahingoista (välittömät ja välilliset vahingot), joita käytäntöjen soveltamisesta voi aiheutua.

Tietosuojamallin perustana oleva informaatio voi muuttua ja kehittyä nopeastikin erilaisten toimijoiden kannanottojen ja sovellusohjeiden myötä. Agendium Oy pyrkii pitämään pohjasisällön mahdollisimman ajantasaisena, mutta ei sitoudu ilmoittamaan Tietosuojamalliin tehtävistä muutoksista ennakkoon. Tietosuojamalli on luotu auttamaan teitä tietosuojatyössä, joten sitä ei tule käsittää tietosuojatoimenpiteeksi itsessään.

Suunnitellessaan omia tietosuojatoimenpiteitä, käyttäjän tulee perustaa päätöksensä omaan tutkimukseensa sekä arvioonsa henkilötietojen käsittelyn aiheuttamasta riskistä. Asiakas vastaa tietosuojakäytäntöjensa muodostamisesta, niiden avulla saavutettavista tuloksista sekä muista seurauksista. 

Oletko valmis aloittamaan?

Pääset kokeilemaan ilmaiseksi 7 päivää vaikka heti.

Kokeile 7pv

Autamme tietosuojatyössä monia hienoja organisaatioita